Büyükelçilikten 16 Ocak’ta Ukrayna’daki Türk iş dünyasına yönelik toplantı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

T.C. Kiev Büyükelçiliği, Kiev’de çok yakında düzenlenecek olan Türkiye-Ukrayna Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey (YDSK) ve Ticari ve Ekonomik İşbirliği Komisyonu (TEİK) toplantıları öncesi, Ukrayna’daki Türk iş dünyasına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenliyor.

T.C. Kiev Büyükelçiliği’nin açıklaması şöyle:

Türk İş Dünyasının Değerli Temsilcileri,

Ukrayna ile ikili ilişkilerimizdeki başlıca mekanizmaları teşkil eden Yüksek Düzeyli Stratejik Konsey (YDSK) ile Ticari ve Ekonomik İşbirliği Komisyonu’nun (TEİK) bir sonraki toplantılarına dair hazırlıklar sürmektedir.

Bu kapsamda, Ukrayna’da bulunan Türk şirketlerinin faaliyet gösterdikleri sektöre ilişkin başlıca sorunlar ile bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini ele almak amacıyla, 16 Ocak Perşembe günü saat 17:00’de Büyükelçilik kançılarya binasında (Panasa Myrnoho Sk. No: 22) bir toplantı düzenlenecektir. Odessa ticaret ataşemizin de yer alacağı toplantıya katılımınızdan memnuniyet duyulacaktır.

Toplantıya katılamayacak işadamlarımızın da katkı sunabilmesini teminen, karşılaşılan temel sorunlar ile çözüm önerilerinin mümkünse toplantı tarihine kadar kiev@ticaret.gov.tr e-posta adresine iletilmesi rica olunur.

Saygılarımızla,

T.C. Kiev Büyükelçiliği

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com