Bu hafta sonu Kiev’de hangi etkinlikler var ?

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

10-11 Ağustos hafta sonuna özel olarak Kiev’de gerçekleştirilecek, film, festival, sergi ve diğer birçok etkinlik arasından UkrHaber okurları için birkaç önerimiz var.

Ярмарка

Büyük indirimler

İlkbahar ve yaz gardırobunu % 20 ile % 70 arasında indirimli fiyatlarla yenilemek isteyenler. 10 ve 11 Ağustos tarihlerinde, Ukraynalı üreticilerin sunduğu en iyi kıyafet, ayakkabı ve aksesuarları inceleyebilir, çeşitli seçeneklerin ve hoş fiyat etiketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Tarih: 10-11 Ağustos,

Yer: Всі.Свої, ул. Десятинная, 12

Saat: 10.00

Fiyat: Ücretsiz

Daha fazla bilgi için: Facebook

Человек с табуретом

Film

Человек с табуретом -Film

Hayallerin nasıl gerçekleştiği hakkında bir film izlemek isteyenler. 2004 yılında, Kiev mutfağında, sıradan öğrenciler basit ama çılgın bir oyunla başladılar. Onlardan biri – Leonid Kanter – etrafını saran, hayatını bir filme dönüştüren her şeyi bir filme dönüştürdü.

Tarih: 10 Ağustos,

Yer: Козацкий дом, пер. Тараса Шевченко, 5

Saat: 21.10

Fiyat: 50 UAH’dan başlayan fiyatlar

Daha fazla bilgi için: Facebook

Корчфест

Festival

Sıra dışı arabalardan hoşlananlar. Festival, alışılmadık otomobilleri görmek isteyenleri, araç tasarımcılarını ve ilgi duyan ziyaretçilerini bekliyor. Festivalde sergilenecek tüm arabalar, çok çalışmanın ve sahiplerinin hayal gücünün bir sonucudur. Bu yılki etkinlik birçok ilginç etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Tarih: 10 Ağustos

Yer: Ледовый стадион, пр. Академика Глушкова, 9

Saat: 11.00

Fiyat: 150 UAH’dan başlayan fiyatlar

Daha fazla bilgi için: concert.ua

Путаница

Sergi

Sıra dışı fotoğrafçılıkla ilgilenenler. Ukrayna’da ilk kez, modern Polonyalı yazar Veronika Gensitskaya’nın çalışmaları, Odesa Fotoğraf Günleri 2019 uluslararası festivali sırasında gösterilmişti. Bu sıra dışı sergi ziyaretçilerini bekliyor.

Tarih: 10-11 Ağustos,

Yer: Dymchuk Gallery, ул. Ярославская, 21

Saat: 11.00

Fiyat: Ücretsiz

Daha fazla bilgi için: Facebook

Connan Mockasin

Konser

Yeni Zelandalı bir müzik dehasının müziğini tanımak isteyenler. Sıcak, yumuşak sesini orijinal gitar tarzı ile birleştirilen, dünyanın dört bir yanındaki nezaket ve sevgi dolu konserlerini pitoresk mekanlarda vermeyi tercih eden Connan Mocakasin, sevenlerini bekliyor.

Tarih: 11 Ağustos,

Yer: ЮБК, Труханов остров

Saat: 20.00

Fiyat: 820 UAH’dan başlayan fiyatlar

Daha fazla bilgi için: concert.ua

Gökberk Kuzgunkaya

Gökberk Kuzgunkaya, 2018 yılında Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olmuştur. Ardından Ukrayna'da Uluslararası İlişkiler ve Diplomasi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Türkiye-Ukrayna ilişkileri üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. UkrHaber sitesinde haber koordinatörlüğü görevinde bulunmaktadır. İletişim: gokberkkuzgunkaya@gmail.com