Brovary’de sokakta gruplar arasında silahlı çatışma (video)

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev yakınlarındaki Brovary’de sabah saatlerinde gerçekleşen çatışmada silahlar konuştu. Olay üzerine mesaj atan İçişleri Bakanlığı iletişim departmanı müdürü Artem Şevçenko Olay yerine gelen polisin çatışmaya katılanları gözaltına aldığını bildirdi.

Brovary'de sokakta gruplar arasında silahlı çatışma

Ulusal Polisin basın servisi Brovary’deki sabah saatlerindeki çatışmanın, yolcu taşımacılığı yapan minibüsçüler ile yasadışı taşıyıcılar arasında gerçekleştiğini bildirdi.

Açıklamada “Brovary şehrinin sokaklarından birinde çatışma olduğuna dair 29 Mayıs sabah saat 7.15’te ihbar geldi. Yerel polis memurları hemen olay yerine intikal etti ve 10 kişi silahlı olarak gözaltına alındı.” denildi

Tutukluların Ukrayna‘nın diğer bölgelerinden gelen kişiler olduğu belirtiliyor.

Polis, “Olay yeri inceleniyor, diğer katılımcılar, olayın koşulları ve nedenleri oluşturuluyor. Kolluk kuvvetleri olay mahallinde silah ele geçirdi ve şu anda bağlantıları kurmaktadır.” dedi.

Polisin detayları daha sonra bilgilendirme sözü verdi.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com