Beko’dan Ukrayna’daki ilk mağaza formatında büyük ölçekli marka bölgesi Kiev’de açıldı

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Kiev’de yenilenen Foxtrot mağazası içerisinde yer alan marka alanında akıllı teknoloji ürünlerini özel bir HomeWhiz uygulaması ile test etmek ve akıllı kontrolün kullanım kolaylığını hissetmek mümkün olacak.

Yenilenen Foxtrot mağazası (21, Stepan Bandera Ave.) içerisinde yer alan marka bölgesi 100 metrekarelik bir alanda kurulu olup, birinci sınıf cihazların bulunduğu bir mutfağın gerçek iç mekanını taklit eden özel bir alandır. Mağaza içi mağaza formatında bulunan Beko marka bölgesinde, ziyaretçilerin Beko’nun büyük ev aletleri serisinin 50’den fazla ürününü görmesi ve TOP-5 modern Beko teknolojileri hakkında bilgi almaları sağlanacak:

  1. AquaTech -% 50 daha hassas temizlik sağlayarak yıkama süresini % 50 azaltmaya olanak tanır.
  2. AutoDose – Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesine tek bir sıvı deterjan doldurma ile her program için tam dozaj 1 aya kadar çalışma sağlar.
  3. Böl ve Pişir – Fırında aynı anda iki farklı yemek pişirirken enerji tasarrufu sağlar.
  4. PremiumDirect – Sezgisel bir arayüz ve iki seviyeli arka aydınlatma sayesinde indüksiyonlu ocak işletiminin aktif kontrolü.
  5. HarvestFresh – Güneş döngüsünü simüle ederek buzdolaplarında gıdalardaki besin ve vitaminlerin korunması.

Beko, açık ve koyu renklerde iki mutfak tasarımını barındıran ayrı bir mutfak alanı yaratarak müşterilerin cihazlarının gerçek bir evde tam olarak nasıl görüneceğini görmelerine de bir olanak tanıyor.

Beko Ukrayna Gene Müdürü Alp Arbatlı “İstatistiklerimize göre, karantina sırasında beko satın alımlarının % 45’i online alışveriş yoluyla oldu. COVID-19 salgınının mevcut gerçeklerine göre, bu oranın artmasını bekliyoruz. Ancak tüketiciler, ürünü satın almadan önce canlı görmek istiyorlar. Karantina kısıtlamaları nedeniyle insanların, bir mağazada geniş bir ürün yelpazesini görebilmesi ve mağazadaki uzmana teknolojiler hakkında soru sorması ve tatmin edici cevaplarını hızlıca alabilmesi bizim için çok önemli.Bu amaçla mağaza içerisinde mağaza olarak beko marka bölgesi formatını oluşturduk.” dedi.

Foxtrot perakende zincirinin yönetici direktörü Aleksey Zozulya, “Bu bir pilot projedir. Ancak planlarımızda, ağımızda Ukrayna genelindeki müşteriler için yenilikçi ürünlerin kullanılabilirliğini geliştirmek bulunmaktadır. Yüksek düzeyde çevrimdışı hizmetleri sürdürmek ve modern bir müşterinin ihtiyaçlarına çözümler sunmak bizim için önemlidir” diye açıkladı.

ukrhaber.com

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com