Beko Ukrayna’dan koronavirüs mücadelesinde sağlık kuruluşlarına destek

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

Ukrayna’da dayanıklı tüketim ürünleri sektöründe faaliyetlerine devam eden Beko, koronavirüsle mücadele içerisinde bulunan Ukrayna hastanelerine destek olmaya devam ediyor.

Son olarak Poltova bölgesinde bulunan Orjitsya’daki hastaneye (Оржицкая центральная районная больница) 500 adet maske, 1 adet buzdolabı ile 1 adet çamaşır makinası yardımında bulundu.

Kendisiyle görüştüğümüz Beko Ukrayna Genel Müdürü Alp Arbatlı, pandemi süresinde özellikle saklama ve hijyen konusunda sıkıntıları bulunan bazı hastanelere ellerindeki olanaklar çerçevesinde destek olduklarını belirtti. Şu ana kadar Hust, Lviv, Çernovtsi, Artsiz, Borislav, Herson, Kiev, Lutsk, Odessa, Brovari, Poltava, Mariupol, Harkov ve Jitomir’de bulunan hastanelere temizlik ve hijyen amaçlı çamaşır ve kurutma makineleri ile saklama amacıyla kullanılmak üzere buzdolabı yardımlarında bulunduklarını iletti. Önümüzdeki günlerde de Vinnitsa’da bulunan bir hastanenin ihtiyaçlarını gidereceklerini belirtti.

Beko Ukrayna olarak pandemi sürecinde müşteri hizmetleri ve çağrı merkezi olarak çalışmaya devam ettiklerini, servis merkezinin ise yüksek hijyen standartları ile (özel hijyen bezleri, maskeler, eldivenler ve dezenfektanlar) müşteriye yerinde hizmet verdiklerini belirten Arbatlı, ”Evlerinde servis çalışanlarımızı istemeyen müşterilerimiz için, masrafları karşılayarak, ürünleri servis merkezimize getirip, tamir edip, müşterimizin evine geri götürmekteyiz. Karantina süresince Ukrayna’nın her yerinde sağlık çalışanları ile 60 yaş üzeri kişiler için öncelikli ve ücretsiz hizmet vermekteyiz.” dedi.

http://beko.ua/