AB InBev Efes Ukrayna’dan bar ve restoranları desteklemek için 2.5 milyon UAH

Bu haberi sosyal medya hesabınızda paylaşın!

AB InBev Efes Ukrayna “En sevdiğiniz kurumu birlikte destekleyelim” programı kapsamında, küresel girişimin bir parçası olarak restoran ve barları desteklemek için 2.5 milyon UAH’lık bir kaynak ayırdı.

Şirketin basın açıklamasına göre, bu program kapsamında, müşteriler en sevdikleri restoran, pub veya barda harcamak üzere 50/100/200 UAH için elektronik sertifika satın almak için davet ediliyor. Karantinadaki gevşetilme ile açıldıktan hemen sonra konuklar bira sertifikalarını değiş tokuş edebilecekler. Amaç işletmelerin bu fonları derhal alarak karantina sırasında hayatta kalmalarına yardımcı olmak.

Bununla birlikte, AB InBev Efes Ukrayna, genel girişim fonunu dahil olan restoran ve barlara 2.5 milyon UAH birayi karşılıksız verecek.

“En sevdiğiniz kurumu birlikte destekleyelim” programı, küresel inisiyatif AB InBev’in bir parçası olarak uygulanmaktadır.

AB InBev Efes Ukraine, 31 Mart 2018 tarihinde Ukrayna ve Rusya’daki AB InBev ve Anadolu Efes işletmelerinin birleşmesi sonucu kuruldu.

Ukrayna’daki AB InBev Efes’in Çernigov, Harkov ve Nikolayev’de üç bira fabrikası bulunmaktadır.

Kadir Çurku

Ekonomist. Türkiye’de Buz hokeyi, Artistik Buz Pateni Tarihi ve fotoğraf ile ilgilenmekte. Sitenin yönetimi yanında sitede editörlük yapmaktadır. 32 yıldır Kiev'de yaşamaktadır. İletişim: kadir@ukrhaber.com